StayFast Racing
 

Stayfast Racing

Bij Stayfast houden we van racen. We ontwikkelen professionele racewagens, van de tekentafel tot de startstreep. We bieden race-begeleiding bij wedstrijden en trainingen. We bouwen en monteren KNAF-gekeurde rolkooien want jouw plezier en veiligheid staat voorop. Een coureur op de eerste plaats is  een racer op de eerste plek.

Stayfast DW16

De Stayfast DW16 is een betaalbare professionele racewagen. Engineer Dirk van Lonkhuizen ontwierp en ontwikkelde het chassis dat door het engelse ingenieursbureau MIRA is berekend op sterkte. Niet alleen op papier voldoet het aan alle KNAF-eisen: ook op de baan heeft dit chassis heeft zich als goed, veilig en sterk bewezen. De internationaal gerenommeerde race-engineer Wiet Huidekoper heeft de geometrie en de body ontworpen. De wielophanging, dempers en vering zijn volledig naar voorkeur van de coureur af te stellen. De DW16 is een echte downforce racewagen. Door zijn unieke ontwerp heeft hij een enorme grip op de baan en is ongeëvenaard stabiel in de bocht. De Stayfast DW16 biedt een totaal nieuwe racebeleving. En dat leidt tot resultaat. Tijdens de ACNN-races op Circuit Park Zandvoort won de DW16 in zijn klasse en eindigde als derde overall. En tijdens de ‘5 uur van Assen’ op TT Circuit Assen won DW16 in zijn klasse én overall!

Met passie ontwikkelt Stayfast racewagens met een geweldige racebeleving. De DW16 wordt geheel naar wensen van de klant samengesteld en is in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Je rijdt een echte racewagen, geheel op maat afgesteld, met een lage aanschafprijs en een lage running cost. De Stayfast DW16 is een echte racer van Nederlandse bodem.

Voor actueel nieuws, ga naar onze Facebook pagina: www.facebook.com/stayfastracing

Stay Dutch, Stayfast